Ja tak samo jak wszyscy! admini sa 3! smiechu warte!!!!!!
lol siedzę tak długo jak mogę chyba najdłużej przynajmniej z tego co widzę ... staram się jak mogę wiec nie wiem czemu piszesz smiechu warte powinieneś docenić to że się w ogóle staramy z innymi adminami. my też mamy swoje życie prywatne. więc daruj sobie takie wypowiedzi tylko po prostu doceń to że się staramy
no trzeba przyznać że na bf jest syf ale nasi admini są bezradni nie róbcie im tu wyrzutów wszystko zależy teraz od wnS-a jeżeli macie jakieś pretensje to właśnie do niego (on też może mieć jakiś problem ale mógł to napisać na forum)
Gremiśki jak założysz swój serwer daj znać na pw chętnie z wami pogram
_________________ Dr.Koks jihahajaaa ok działa:D
Gość myślisz że dobrze grasz w cs?
Zobaczymy się na serwerze! gracze którzy zdobyli mój szacunek: A w ryj? Medyk TerroRysta Mr.TB Dołączysz do nich jeżeli uznam że OGARNIASZ
Gram na: BF2
CS: NonSteam
Nick w CS: PiKaS01
Wysłany: 2011-08-27, 08:34
No jak dostanę adma to pomogę ogarnąć ten serwer tylko niech wns zobaczy moje podanie bo już czekam 3 dni , a niewiem oco chodzi wnS'owi z gremsikiem ale mógłby dać mu adma bo długo siedzi na serwie bo adminów jest 3 i starają się jak mogą ale i tak są cziterzy
ja tez popieram gremsika ten serw robi sie nudny przez to zoney nie ogarnia sam dobrze ze mr.tb jest bo tak to kaplica bylaby ja propnuje zeby dac admina gremsikowi no i omka jeszcze ogarnia tych adminow powino byc 6 na tym serwie a nie 4 a ban na configuracje nic nie da bo idzie go zdjac moze troche pomoze wns niech sie tym zainteresuje albo zamknie ten serw
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum