Wysłany: 2009-11-17, 12:41 Regulamin działu "Podania o admina"
Regulamin działu "Podania o admina"
1. Zasady ogólne
1. Panuje tu równouprawnienie - każdy może wyrazić swoją opinie, każde zdanie się liczy!
2. Prośby o admina można składać od 20 postów!
3. Każde podanie musi być zgodne ze wzorem
Kod:
[b]Nick na serwerze[/b]:
[b]Wiek[/b]:
[b]Znajomość AMXX[/b]:
[b]Gdzie mam/miałem admina[/b]:
[b]Dlaczego ja[/b]:
[b]Dlaczego my[/b]:
[b]Staż w CS'a[/b]:
[b]Ile dziennie grasz na serwerze[/b]:
[b]Oświadczam że będę płacił składkę 11.07zl Sms'em[/b]:
[b]Kontakt:[/b]
4. Tylko osoby bez WARNów mogą składać podania Reszta podań trafi do kosza (Jak odpracować? - http://hs-serwer.pl/odpra...enia-vt3336.htm )
5.W wypowiedzi musi się znaleźć przynajmniej jedno zdanie złożone z podanym powodem dlaczego dana osoba zasługuje na rangę admina. Posty typu "tak", "nie", "ogarnia" itp. bez sensownego uzasadnienia będą nagradzane warnem. H@ nie musi uzasadniać gdyż on ma ostateczne słowo.
6. Końcowa decyzja należy do Head Admina. Jeżeli nic nie napisze w temacie, a zostanie on przeniesiony do działu "Rozpatrzone" oznacza to że został rozpatrzony negatywnie.
7. Przed napisaniem podania o admina należy zapoznać się z niniejszym regulaminem - http://hs-serwer.pl/regulamin-admina-vt1485.htm
8. Nie należy pośpieszać decyzji Head Admina (np. na GG, PW) - H@ sam zdecyduje czy jest potrzebny nowy admin.
9. Pisząc podanie pamiętaj aby mieć odpowiednią ilość pieniędzy na opłacenie składki! Nie masz, nie pisz podania.
10. Za złamanie jakiegokolwiek punktu grozi warn.
2. Po pozytywnym rozpatrzeniu
1. Kontaktujesz się z H@ serwera.
2. Przedstawiasz się oraz zostawiasz odpowiednie dane - nick + Hasło.
3. Admin dostaje flagi: bcdefijmnu
4. Jeżeli ktoś napisze skargę na Ciebie należy odpowiedzieć.
5. Należy zgłaszać na forum dłuższe nieobecności (powyżej 3 dni).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum